søndag 4. november 2012

Helgepyssel - baking og lego

Jeg vet det er en klisje, men jeg har faktisk bakt cupcakes. 
Jeg forkastet min trofaste muffins-oppskrift som har fulgt meg siden jeg var 14 år, til fordel for en fancy cupcakes-recipe fra det O' så fantastiske Amerika! 
Ved nærmere ettersyn registrerer jeg at det er akkurat samme ingredienser i samme mengder, kun tilsatt et par E-stoffer som jeg måtte lete høyt og lavt etter. Helgens cupcakes ser og smaker akkurat det samme som mine gode, gamle muffins (fra Mikke Mus kokebok!).
Nå heter det at cupcakes er laget av en fastere røre enn muffins, så det skal være en eller annen forskjell der. Mulig jeg alltid har laget cupcakes, også visste jeg ikke at det het det.

Det morsomste er å pynte cupcakes. Juhuu!

Her er tofarget frosting.

                                                                                 Angry Bird-feberen herjer i heimen, og da blir man jo påvirket enten man vil eller ei.

Dessverre ble birden i midten poket i øyet, stakkar. Ikke rart den er amper iallefall.


Disse skal se ut som roser, og om du myser så ser du det også.

Etterpå dro vi til Telenor arena med barna, og feiret 50-års dagen til Lego.
Der laget jeg en lego-selvskulptur. Jeg er litt sånn "Rosa joggedress, håret i hestehale og uvokset ansiktsbehåring" for tiden, men siden kjærsten min ser så dårlig så blir jeg så innmari laidback.
Skal ta meg sammen til jul ... kanskje.

I bursdagselskapet hadde de bygget Norge, og jeg labbet opp til  nordmørs-kysten for å konstantere at her var vindmøller, sundbåten og Varden satt på kartet. Kristiansund hadde fått navnet sitt i lego også, som eneste sted. Sånn helt objektivt sett så synes jeg at Nordmøre var den delen av landet som var best representert.
2 kommentarer: