fredag 16. november 2012

Jul i smug

Nå er det fredag kveld, og jeg og Lille-Hetty er hjemme alene. 
Nå har det seg sånn at Lille-Hetty er opptatt med skolearbeid akkurat nå, så jeg nytter tiden og smugpynter litt til jul. Jeg er klar over at jeg er nedstemt når det gjelder å pynte mest mulig og tidligst mulig til jul, men jeg mener det er min rett som kvinne (vi kan jo tross alt vise til århundrer som undertrykte og jævlige) å få pynte så mye jeg vil til jul, akkurat når jeg vil.
I skrivende stund er mitt nyinnkjøpte julesengesett i flanell på vask, og røde gardiner er på vei opp i gardinstanga.
Jeg er fullstendig klar over at interiørblogger-julen 2012 er hvit og gull, men jeg liker rød jul. 
Interiørbloggere er jo stort sett en flokk sauer som alle har akkurat det samme i stua si. Jeg forsøker mobilisere litt kreativitet og personlighet og slår et slag for den gode, gamle røde julen.
Nå er det jo ingenting som sier at akkurat disse gardinene er julegardiner, det er bare helt naturlig at man henger opp røde gardiner så seint på høsten for det gjør atmosfæren i hjemmet så varmt og lunt.
Stjerner er heller ikke automatisk julepynt. 
Jeg syntes bare de ble så fine når det var mørkt ute og det blinker i stjerner på himmelen.

Nå skal det innrømmes at jeg har investert i juleyoghurt, og tror dere ikke de korrupte satanene (les: TINE) har ditcha marsipanyoghurten i år, og prakker istedet på oss pepperkakeyoghurt! 
Jeg var så nysgjerrig at jeg måtte hive meg over den  med det samme jeg kom inn døra. 
Den smaker jul, så alt kan potensielt være greit,  men marsipanyoghurt var et så spenstig konsept at jeg har vanskelig for å slippe tanken på den. 
Jeg drikker cola zero fra julekopper og venter på at Beat for Beat (yndlingsprogrammet mitt) skal fylle tv-skjermen. Føler jeg er i slaget i dag og tar sikte på å vinne hele greia. Poengtavlen er i boks. 

2 kommentarer:

 1. Elsker jula sååååå godt, så da PYNTER vi med Rødt ja;o)) Og såååå koselig det blir da;o) Nyt å pynt du, for jeg skal starte uti uka jeg også, for jeg klarer ikke å vente lenger;o))

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra vi da er to som fortsatt feirer rød jul!
   Haha, jeg har lagt lumske planer for morgendagen også, og er veldig fornøyd med min snikpynting :-D

   Slett