mandag 7. juli 2014

Helgepyssel - svartmaling på gang

Så er ikke min svarte periode over ennå. Man skulle kanskje tro jeg begynte å bli lei nå, men akk nei. Mulig den varer så lenge jeg har maling igjen i spannet.
Denne helgen var det en kurv (fra IKEA) som ble malt.
Synes å huske den heter Höjdare...
Og den opprinnelige fargen var altså denne.
Teoretisk sett så finnes den i ulike farger, også i svart, men det er to problemer:
1. Den svarte er ikke helt svart, men er utstyrt med en rødlilla kant helt øverst.
2. Den finnes kun i denne trehvite utgaven på Slependen.
Så da malte jeg heller. Med rull. Og nå angrer jeg litt på at jeg ikke tok vare på pappen jeg hadde under kurven da jeg malte, for det ble et ganske interessant kunstverk.


Jeg må si jeg er tusen ganger mer fornøyd når kurven nå er svart.
Forresten er putene oppi kurven resultatet av en tidligere helgs pyssel. De var nemmelig hvite og kjøpt på Kid eller noe. Sikkert på salg en eller annen gang. Hvitt en umulig farge på puter som skal befinne seg sammen med oss. De blir jo dynket i kaffe, ketchup og rosa sukkerspinn rett som det er, og det er faktisk ikke alle flekker som går av i vask, til tross for endeløse mengder med Vanish og Omo ultra. Da er svart tekstilfarge å anbefale.

2 kommentarer:

  1. Så flott den ble! Putene også. Men jeg trodde først at kurven skulle bli en lampeskjerm, det tror jeg hadde vært fint.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, takk :-) Du har rett; ville vært super som lampeskjerm! Har en lignende i gangen for tiden...med en megasvær lyspære...sånn for å matche den svære skjermen :-P

      Slett