søndag 27. juli 2014

Helgepyssel - pimping av smykker

Jeg har ryddet i smykkene mine. Det vil si, jeg fant en mystisk eske jeg ikke har åpnet siden jeg flyttet hit. Det viste seg den inneholdt diverse smykker. Kjekt å ha....

Disse smykkene festet seg til hjernebarken min, og de følgende dagene poppet det opp noen idèer. Først laget jeg dette smykket.

Det gikk med ett opp for meg at alle vil ha en mann hengende om halsen...eller?
En liten del av det opprinnelige smykket er altså bare lagt i en legomannform (isbitform - om du mangler en sånn form så lager du en på tre sekunder ved å presse en legofigur ned i en bit plastelina) også fyller du på med avrettingsmasse.
Jeg laget denne da jeg egentlig skulle pakke kofferten og gjøre meg klar for å dra på roadtrip. Ved hjelp av føner så rakk den tørke såpass at jeg fikk den ut av formen, så tok jeg den med og filte av skarpe kanter med en neglefil mens vi kjørte avsted.

Så fant jeg dette smykket:

I helgen dro jeg fram spraylakken...jeg har kjøpt inn et lager i utagerende farger i tilfelle jeg får en briljant idè...
Vet ikke om idèen var så briljant, men sånn ble iallefall resultatet:

Summary:
I have "upgraded" some old jewelry I found. The first one is made of concrete (of course!), and the second one is just spray painted. Maybe they will be used...maybe not. Anyway, it is always fun to redesign :-)

2 kommentarer:

  1. Så kult! Du har så fine ideer. En dag skal jeg nok lage en Lego"kæll" jeg også. Takk for inspirasjon.

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Det er en fornøyelse å kunne få inspirere :-)

    SvarSlett