tirsdag 3. desember 2013

Hverdagslykke i en førjulstid ...

...det er når man helt ut av det blå finner sukkertøy nederst i frukt-trauet på kjøkkenbenken. Det er nemlig når man forsøker rydde til jul at man finner sånne skatter. Riktignok er sukkertøyene særdeles klissete, de har tross alt ligget der siden Snekker'n var på Bahamas for over et halvt år siden.

Nam nam!

Også jeg som var så innmari godtesjuk i dag.

...det er når man omsider finner et sted å henge alle stjernene sine. Det så veldig mørkt ut en stund, siden jeg allerede har fylt alle vindu med kranser og adventstaker i år.

Så i år ble de hengende på veggen....det er når Snekker'n vasker taket på stua etter et par år med hardt kjør av levende lys. Plutselig ble det så lyst at vi kan tillate oss å slukke halvparten av lampene når mørket siger på. Altså ligger det litt ENØK i det å vaske innimellom. Jeg liker jo å spare penger, så kanskje det blir litt mer vasking framover...?
Følgende utdrag fra en samtale i hjemmet hjelper kanskje til å gi et bilde på vår manglende rutine på å svinge moppen her hjemme:
Snekker'n: "...det må da du vite, det er jo du som vasker her hjemme!"
Jeg: "What?! Jeg trodde det var DU som vasket her jeg!" 

...det er å gå på kino på en helt vanlig hverdag før jul og se en koselig julefilm. Vi så Jul i Flåklypa og den anbefales på det sterkeste. Den bidro til en kraftig julefølelse, og det er jo det vi er ute etter.Summary:
Everyday Happiness is:
...to find sticky candy when attempting to tidy up the kitchen for Christmas. Despite the fact that they are over six months old, it was a fluke that they showed up today, I was extremely hungry for something sweet.

...to finally find a place to hang the Christmas stars. They will hang on the wall this year, every window is filled with other Christmas decorations.

...when Snekker'n cleans the ceiling of the living room and everything suddenly becomes so bright and beautiful. We are unfortunately very disorganized when it comes to regular cleaning in our house ... as the following conversation may show:
Snekker'n: "... you must know, it's you who cleans here!"
I: "What?, I thought it was you who cleaned here!"

...to go to the cinema and watch Christmas movies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar