søndag 22. februar 2015

"Ny" bordplate - nok en gang

Nå er det jaggu lenge siden jeg har følt for å blogge, men i dag kom med ett en trang til å uttrykke seg i bloggs form over meg, og her er jeg!

Jeg har gjort tusen ting siden sist dere har lest meg, så nå er kunsten å klare velge ut noe som faktisk er relevant for en bloggleser. Sånn helt spontant var jeg rede til å blogge om mine fantastiske flanell-laken, men det får bli en annen gang. For på vei for å dokumentere sengetøyet mitt så gikk jeg forbi det nypimpede bordet mitt.

Bordet har dere trofaste lesere tidligere sett her, da pimpet med aluminiumsfolie...det skulle lissom se ut som metall-bordplate...

Nå er det "marmor". Også juks. Det er rett og slett vinyl. Og om dere tror det er en enkel sak, så kan jeg informere om at jeg har vært i 4 fylker og 2 län for å finne den riktige vinylen. Kunne kjøpt på nett, men ville spare frakt-pengene, så jeg valgte heller å kjøre hundre og femti mil rundt omkring til ulike butikker.

Egentlig har jeg planlagt å lage betong-bordplate, men siden jeg hovedsaklig holder på med sånne betongprosjekt ute, og jeg synes det er så kaldt ute ennå, så får vinyl være en passende midlertidig løsning.Kulene på fatet er ekte marmor, og se som vinylen ligner! Imponerende! 


Summary: 
Long time no see! But, today I'm back. As a matter in fact I am blogging while listening to an audio book - To kill a Mockingbird. 
So ... today I show you my "new" tabletop. I have covered it with vinyl. Quite remarkable as I don't like marble patterns at all, but I just had to try vinyl on a table surface. And I really like the result! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar