tirsdag 28. mai 2013

Uteplassen - del 2

Her i huset henger vi oss ikke nevneverdig opp i gjengse føringer for når det passer seg å gjøre ting. Det er derfor helt naturlig at vi fredag kveld/natt klokka ett iførte oss hodelykt og gikk i gang med å så plenfrø på den delen av plenen som det før hadde stått en diger sandkasse. Sandkassen er jo forlengst fjernet og resirkulert til å bli et spisebord og avlastingsbord bak sofaen.
Nå venter vi bare på at plenen skal spire der også. Resten av plenen er forresten mose så vi setter ikke større krav enn at denne flekken skal bli grønnlig av farge.

Så har vi laget et nytt blomsterbed. Legg merke til den fabelaktige skjæringen av hjørnene. Yours truly viser seg å ha et unormalt godt håndlag med steinkutter.

Har ikke beplantet dette blomsterbedet ennå da, så det er kun fylt med jord også har jeg slengt oppi en krukke med en oppstammet tuja eller noe...den holder tradisjonen tro i min hage på å innta et livløst utseende.

"Ormbunksoffa" og stoler er kommet på plass etter å ha tatt opp veldig mye plass på verandaen en stund.

Kun én busk står igjen på denne siden av huset, men den er til gjengjeld så stor at jeg kan gjemme meg bak den. Praktisk.

Så er det bare å krysse fingrene for en super sommer slik at vi får slikket litt sol nå som alle buskene er ryddet bort til dens fordel.

Summary:
At last we are finished with the patio in front of the house. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar