søndag 16. august 2015

Mensa Rotunda 1,5

Hekledilla.no. Jeg har heklet dag ut og dag inn i en måned nå. Kun avbrutt av jobb.

Det begynte med at jeg skulle hekle bikini til LilleHetty som om litt reiser til andre siden av jordkloden. Der er det litt varmere enn her, og behovet for heklebikinier er voldsomt! Den ene bikinien ender opp med å bli 10 bikinier før jeg finner prosessen gjespende kjedelig (ny rekord?!).

Deretter kom jeg på at jeg skulle hekle teppe til å ha under juletreet (greit med alt som er unnagjort før desember). Så kom jeg på at jeg vil ha et jute-teppe. Etter å ha leita etter tykk jutegarn i evigheter (tre timer) så endte jeg opp med 12 nøster tynn jute. Og når tråden er tynn blir teppet litt mindre...faktisk så lite at det passer akkurat som dekkebrikker!

Nå er planen å lage 12, men jeg merker allerede etter to at det skal holde hardt å holde fokus så lenge. Jeg er midt i dekkebrikke nr. tre i skrivende stund og nå er vi sultne så vi har dekket til ekstrem sein frokost (evt. lunch eller kanskje second breakfast).


Ut fra overskriften lurer du sikkert på hva i all verden dette har med et rundt bord å gjøre. Den opprinnelige planen var at jeg skulle vise fram det neste runde bordet jeg har dekorert. Imidlertid er dekoren så tidkrevende (også blir jeg så fort lei...) at jeg kun har kommet halvveis eller noe sånt. Dessuten har jeg gått tom for tusjer og glemt kjøpt nye...

Foreløpig ser bordet sånn ut:


Summary: I have got a new hobby: Crochet! It is so fun! Well, not fun in the HAHA-way, but more in the "Oh, this is what I want to do today"-way.
I am also showing you picture of my little round table that I am giving a mandala-decor. I use sharpies and keep on drawing. It is a quite peaceful process.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar