søndag 26. august 2012

Helgepyssel - lampeskjerm

Nå har jeg kriblet av kreativitet et par dager, og siden det er helg så gjelder det å gjøre seg hjulpet med ting man allerede har liggende å slenge hjemme.
Jeg fant denne kjedelige, hvite lampeskjermen:


Og tror dere ikke jeg hadde sånn flaks at jeg fant en boks spraylakk også. Fryd og glede! 
Riktignok hadde spraylakken farge, men siden jeg ikke har umiddelbare planer om å benytte det ferdige produktet på fellesareal hvor jeg ferdes, så lot jeg det bare stå til.


Det er satans vanskelig å få til et akseptabelt resultat når man spraylakker lampeskjermer. Jeg har iallefall aldri fått det til uten at det ser falmete og fælt ut.
Heldigvis kaster jeg aldri noe, og fant derfor noen rester fra den "fantastiske" decoupage-perioden vi hadde for en god del år tilbake.
Heldigvis bruker vi færre servietter enn hva jeg akkumulerer på en gjennomsnitts shoppingrunde også, så det begynner bli litt å velge fra i samlingen i kjøkkenskapet.


Jeg er alltid så ivrig når jeg setter i gang med prosjektene, så jeg glemmer ta "underveis-bilder"...sorry! Det var litt kritisk en periode også, så jeg holdt nesten på å knekke sammen midtveis av spenningen. Serviett-decoupage utført med en random, billig malepensel kjøpt på Europris er ikke det enkleste. Det ble noen hull her og der og enkelte nødløsninger måtte tas i bruk.

Selvfølgelig hadde jeg ikke tid til å la det ferdige produktet tørke skikkelig før jeg hengte det opp...


En stykk happy lampe-pimper lener seg tilbake og nyter sitt verk...


2 kommentarer:

  1. Du e bærreste flenk. Men ventet meg å se en snegle på den plen også - og hva i huleste gjør et norgeskart med Finnmark på veggen.. Ronny

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk:-) Vi har jo selvfølgelig ikke snegler på plenen må vite...vi er da skikkelige folk! Og Finnmarkskartet er et Norgeskart hvor far i huset har "pinnet" inn alle stedene han har "spelt". Lampen henger foreløpig i barnerommet, men mulig gutter ikke synes sånne blomstrete lamper er så kult, så den ender opp på et av gjesterommene ganske så snart. Skal bare først...

      Slett